Stadsbud Stockholm

RING OSS - 08-111 111 18

Stockholms stadsbud

Ditt stadsbud i Stockholm

Om du har hamnat här behöver du troligtvis hjälp med att flytta något? Om så är fallet har du kommit helt rätt. Vi är är inte bara ett professionellt stadsbud utan även en av Stockholms mest kvalificerade flyttfirmor. I det här avsnittet tänkte vi passa på att utveckla våra tjänster för att ge dig en tydlig bild av vad som finns att hämta om du väljer att kontakta just vårt företag.

Flyttstädning

Det är inte många av Stockholms stadsbud som erbjuder flyttstädning, men det gör vi. Vårt tjänsteutbud är omfattande och utformat för att vi ska kunna hjälpa dig genom hela processen. Det är därför väldigt praktiskt att hitta en flyttfirma i Stockholm som kan hjälpa dig med både flytt och städning. Mer än hälften av de kunder som anlitar oss tar även hjälp av vår städtjänst. Vår personal är välutbildad och har många års erfarenhet inom branschen.

Magasinering

Har du ett behov av att lagra dina saker under en viss period? Är du kanske mellan flyttar? Eller behöver du bara lite tid för att hitta ett nytt kontor till företaget eller hus till familjen? Då är nog magasinering rätt alternativ för dig och vår flyttfirma har just en sådan service. Magasinering går ut på att vi hjälper dig packa dina saker och flyttar det till magasinens lagringsutrymmen, där du sedan betalar för mängden tid du vill förvara dina saker där.  Det är alltid ett tryggt och säkert alternativ när du behöver förvara sakerna i Stockholm och inte allt för långt bort.

Bohagsflytt

Bohagsflytt är den vanligaste typen av flytt. Det betyder rätt och slätt att vår flyttfirma hjälper dig att flytta dina saker från A till B. I vilken mån vi ska vara inkluderade i flytten är helt upp till dig, vad du vill och behöver. När du vill kontakta oss så gör du det, meddelar hur stort ditt bohag är, om du behöver hjälp och packa och vilken dag du vill flytta. Idag är vi kända som Stockholms stadsbud med snabbast leverans, vilket betyder att du aldrig behöver vänta länge på att vi ska komma!

Kontorsflytt och företagsflytt

Vid flytt av kontor och företagsflytt hör det till normen att man vill kontakta en flyttfirma. Det finns vissa stadsbud i Stockholm som specialiserar sig på just det här och vi är en av dem. När vi hanterar kontorsflyttar och företagsflyttar kommer vi oftast in i planeringsstadiet hos ditt företag då många faktorer behöver planeras in i minsta detalj. En kontorsflytt kräver både timing och hårt arbete, vilket vi är experter på. Vi hanterar då allt ifrån kök till elektronik-flytt.

Långdistansflytt

Ska du flytta ifrån Stockholm? I vårt service-utbud kan du även finna flytt för långa distanser. Det betyder att vi har en tilläggstjänst som innefattar långkörningar till andra städer och landskap i Sverige.

Tunga lyft eller flytt av piano

Det är helt klart ett bra val att använda sig av en flyttfirma om du har enskilda föremål som är tunga och behöver flyttas. Ett praktiskt exempel här är ett piano. Det är nästintill omöjligt att flytta utan en flyttfirma, om du inte själv har erfarenhet av det. Tunga lyft är riskfyllda och genom att ta hjälp av någon som är kunnig minskar du risken för skador och olyckor.

Hantering av dödsbo

Trots att du kanske inte vill tänka på detta idag är det viktigt att ha kunskap om att det finns hjälp att hämta om du en dag ska tömma ett dödsbo. Som ett av Stockholms stadsbud med mest erfarenhet är vår personal bra och välutbildad i att hanterar känsliga situationer och kan därmed erbjuda en service med hög professionalitet.

OM OSS

Om du har hamnat här behöver du troligtvis hjälp med att flytta något? Om så är fallet har du kommit helt rätt. Vi är inte bara ett professionellt stadsbud utan även en av Stockholms mest kvalificerade flyttfirmor.

Läs mer om oss »

KONTAKT

UE Stadsbud
08-111 111 18

Råsundavägen 15
169 67, Solna
501122-3349

Integritetspolicy & Cookies

© 2020 Stadsbud-stockholm.se. Alla rättigheter förbehållna.

uemedia logga